Anlita en bra fastighetsrådgivare

En fastighetsrådgivare kan vara bra att anlita, om du ska köpa eller sälja en kommersiell fastighet. När det gäller fastighetsrådgivare, så kan du välja att anlita det som heter transaktionsrådgivare. Det via Företag & Kommersiella Fastigheter. Hos dem kan du även få hjälp med att sälja ditt företag. Deras rådgivare, de kan bland annat ge dig goda råd, kring köpet eller försäljningen. De kan även hjälpa dig att skapa de bästa förutsättningarna.

Det som Företag & Kommersiella Fastigheter kan göra för dig, det är att hjälpa dig genom hela den långa process som det är då det ska säljas eller köpas något.

Få hjälp av en rådgivare för fastigheter

Om du känner att du behöver ha en duktig fastighetsrådgivare vid din sida, så är det smart att gå via Företag & Kommersiella Fastigheter. Om du ska sälja en kommersiell fastighet, så ser de till så att du kan maximera värdet på den. Du kan även få hjälp med analys av din fastighet. Det innebär då granskning av:

  • Ekonomiska förutsättningar
  • Juridiska förutsättningar
  • Tekniska förutsättningar

Mötet med din rådgivare kan ske personligt eller digitalt, beroende på vad som passar dig bäst.

Rådgivning inom fastigheter och företagsöverlåtelse

Företag & Kommersiella Fastigheter har funnits sedan 2006. Från början så ingick de i en organisation som ägdes av Swedbank, men idag är de helt fristående. Med dem kan du få den hjälp du behöver när det gäller bolagsaffärer och fastighetstransaktioner. Det spelar ingen roll var i Sverige du befinner dig, då de verkar från norr till söder. Hos detta företag får du den hjälp du behöver av erfarna rådgivare.