Nyhetsbrev nr. 4

Jag hoppas att ni alla haft möjlighet att njuta av den sköna sommaren, kanske den varmaste vi någonsin haft och att ni nu med glädje ser fram emot att åter få träffas i föreningarna. Sedan Landsmötet har en hel del hänt. Vår alltid så engagerade medarbetare i RS och AU, Halmstadföreningen, Allmänna reklamationsnämnden m.m. Anne-Marie von Sydow har avlidit. Begravningen äger rum den 11 september och förbundet har till hennes minne inbetalat en penninggåva till Stiftelsen Fistula.

 

Linda slutar

Som alla känner till så blev det inga besparingsbeslut på Landsmötet varvid Linda informerades att hennes tjänstgöringsgrad måste sänkas. Detta fick som följd att Linda beslutade sig för att sluta den 30 september. Eva-Marie Glad som sköter förbundets ekonomi kommer att ta över Lindas arbetsuppgifter.

 

Beträffande region-och konsumentsamordnare

så saknas namn för Region 5 och 6.

 

Årets Aktiva Kvinna

Kom med förslag till 1 november.

 

Rikskursen i Södertälje 11-12 oktober

Anmälan senast 22 september!

 

Nordiska konferensen i Rovaniemi

Referat kommer i tidskriften. Nästa års konferens kommer att äga rum i Gränna 26-28 juni. Reservera redan nu dessa datum! Temat är Livskvalité. Kom gärna med förslag på föreläsare.

 

Blåslampan

Sveriges Konsumenters pris Blåslampan utdelas i november. Kom gärna med förslag. Man kan nominera organisation, person eller företag som man tycker har gjort något extra för konsumenterna. Förslag tillhanda senast 25 september!

 

Fistula

Beträffande Fistulalotteriet så beräknas lotterna komma i slutet av september eller början av oktober. Förseningen beror på att den person som ansvarar för detta är bosatt inom det område som evakuerades i samband med branden i Västmanland.

 

Galamiddag

Show på Berns 28 september till stöd för Livstyckets verksamhet.                                                    Bilaga 2

 

Hur går det med medlemsvärvningen?

Jag hoppas att det förslaget från Landsmötet kommer att infrias med tanke på medlemstappet.

 

Kommande möten

AU 14 november

RS 15-16 november

 

En skön höst önskar jag er alla och lycka till med arbetet i föreningarna.

 

Siw Warholm

Förbundsordförande

 

Klicka på länken nedan för att se bilagorna.

NB – 4 Bilaga 2